АБВ Уведомител за Google Chrome

Това приложение, разработено от екипа на АБВ, ви позволява да следите за новополучени писма във Вашата АБВ пощенска кутия, докато се намирате в интернет през браузера Google Chrome.

Можете да свалите своя АБВ Уведомител за Google Chrome от тук.

След като го инсталирате, в горния десен ъгъл на вашия Chrome браузър ще се появи малка АБВ иконка.

След като цъкнете върху тази иконка ще Ви се появи надпис “Няма добавени имейл адреси. Натиснете тук , за да добавите нов имейл адрес.”. След кликване върху този линк ще влезете в настройките на приложението, там от менюто по-горе изберете “Добави нов”.

АБВ Уведомител

Въведете вашето АБВ потребителско име и парола и натиснете “Запиши”.

Ако кликнете на АБВ иконката ще виждате броя на получените писма във всяка отделна папка на вашата поща. За да проверите дали в момента имате нови писма в пощенската кутия е нужно да натиснете бутона „Провери“.

АБВ Уведомител

От секцията „Настройки“ можете да промените интервала за време през който да се проверява вашата поща за нови писма. Известяването може да е със звкуков сигнал и нотификации на работния плот. Има възможност да не ви известява за писмата влезли в папка Спам и Кошче, но трябва да сложите отметка пред тях. След като направите желаните от вас промени трябва да натиснете бутона „Запиши“.

АБВ Уведомител

АБВ Уведомителя поддържа до 10 пощенски кутии, както и аудио и визуални нотификации.